ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις της πανδημίας

ΜΠΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ: Έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε νέες εξάρσεις της πανδημίας

Τη βεβαιότητα ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι σε θέση να αντιμετωπίσει νέες εξάρσεις του κορωνοϊού εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κατά την έναρξη της πρώτης συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου μετά από τις διακοπές του Αυγούστου.

«Ασφαλώς ξέρουμε ότι θα υπάρξει ακόμα περισσότερη από αυτή την ασθένεια, την ελεεινή COVID. Αν και ξέρουμε ότι θα υπάρξουν κι άλλες εξάρσεις, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις εξάρσεις και λίγο-λίγο αυτή η απίστευτη χώρα επανέρχεται στα πόδια της», είπε απευθυνόμενος στους Υπουργούς του ο κ. Τζόνσον.

Σχολίασε επίσης ότι «ο κόσμος επιστρέφει στο γραφείο σε τεράστιους αριθμούς σε όλη τη χώρα - και σωστά πράττει». Παρόλα αυτά οι πιο πρόσφατες μετρήσεις δείχνουν ότι οι Βρετανοί είναι ακόμα επιφυλακτικοί ως προς την επιστροφή στο χώρο εργασίας.

Σήμερα, εξάλλου, ανοίγει ξανά μετά από το θερινό διάλειμμα η Βουλή των Κοινοτήτων με ενημέρωση των βουλευτών για την κατάσταση αναφορικά με την πορεία της πανδημίας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας ο ΠτΔ - Το πρόγραμμα και οι επαφές

Στην Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα στην Αρμενία θα συμμετάσχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος αναχωρεί σήμερα για το Γερεβάν.