«Κλείνει» φιλικό λίγο πριν τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ

«Κλείνει» φιλικό λίγο πριν τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Ο Άρης και ο ΟΦΗ συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τις αναμετρήσεις τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, με τις δύο ομάδες να σκέφτονται την διεξαγωγή φιλικού αγώνα λίγες ημέρες πριν τα ματς τους με Κόλος Κοβαλίβκα και Απόλλων Λεμεσού αντίστοιχα.

 

Συγκεκριμένα και μετά την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, οι Κρητικοί ζήτησαν από τον Άρη να δώσουν οι δύο ομάδες φιλική αναμέτρηση πριν τους ευρωπαϊκούς τους αγώνες ως πρόβα τζενεράλε για τα ματς με Κόλος Κοβαλίβκα και Απόλλων Λεμεσού.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις για την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης και δεν αποκλείεται η πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων πριν τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, να γίνει στο «Κλ. Βικελίδης».

The post «Κλείνει» φιλικό λίγο πριν τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Ανοικτό το ενδεχόμενο κοινής συνάντησης Χριστοδουλίδη – Τατάρ με Ολγκίν

Η δική μας ειλικρινής πολιτική βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών που συνδράμουν στην προσπάθεια του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό είναι διεθνώς αποδεκτές είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE