Συμφώνησε με Ιγουαΐν

Συμφώνησε με Ιγουαΐν

Στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκονζάλο Ιγουαΐν. Συμπαίκτης με τον Ματουϊντί ο Αργεντινός φορ.

Ο Αντρέα Πίρλο είχε ξεκαθαρίσει στον Γκονζάλο Ιγουαΐν πως ο χρόνος του στην Γιουβέντους είχε φτάσει στο τέλος. Οι «μπιανκονέρι» έψαχναν τρόπο να τον ξεφορτωθούν αλλά ο ίδιος δεσμευόταν με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο.

Η Γιουβέντους μάλιστα τον πρόσφερε σε αρκετές ομάδες, όπως η Φιορεντίνα και η Γουέστ Χαμ, αλλά καμία ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να καλύψει τις ετήσιες αποδοχές του.

Τελικά λύση βρέθηκε αφού όπως αναφέρει το TyC Sports της Αργεντινής, δέχτηκε την πρόταση της Ίντερ Μαϊάμι με την οποία συμφώνησε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Στην ομάδα του Μαϊάμι στην οποία είναι μέτοχος ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του στην Γιουβέντους τον Μπλεζ Ματουιντί ο οποίος υπέγραψε τον προηγούμενο μήνα με τον σύλλογο του MLS.

Η Ίντερ Μαϊάμι πρόσφερε στον 32χρονο επιθετικό ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτό που έπαιρνε από τους πρωταθλητές Ιταλίας ενώ και το γεγονός πως στο MLS αγωνίζεται και ο αδερφός του Φεντερίκο ήταν άλλος ένας λόγος που συντέλεσε στο να δεχτεί την πρόταση.

Πλέον, ο «Πιπίτα» ετοιμάζεται να λύσει το συμβόλαιο του μέχρι το τέλος της εβδομάδας και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στο νέο του σύλλογο.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Συμφώνησε με Ιγουαΐν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE