ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΒΥΖΑΚΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο Ελληνοκύπριο - Εμπλοκή σε 7 περιπτώσεις πυρκαγιών

ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΒΥΖΑΚΙΑ: Χειροπέδες σε 22χρονο Ελληνοκύπριο - Εμπλοκή σε 7 περιπτώσεις πυρκαγιών

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά Αστρομερίτη - Βυζακιάς σύμφωνα με ενημέρωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας κύριου Χρίστου Ανδρέουη δύναμη προχώρησε σε μία σύλληψη.

Πρόκειται για 22χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος στη συνέχεια παραδέχθηκε την εμπλοκή του σε άλλες 6 περιπτώσεις πυρκαγιών σε γειτονικά χωριά (Κουτραφά, Αστρομερίτη) με την Αστυνομία να προχωρά στην προφυλάκιση του για 6 ημέρες.
 
Σύμφωνα με ισχυρισμούς του ο νεαρός επιχειρούσε να καψαλίσει χόρτα σε δικά του χωράφια κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να διαφύγει του ελέγχου του και να κυμανθεί ανεξέλεγκτα στη γύρω περιοχή. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας τόνισε καταληκτικά πως ακόμη και το καψάλισμα απαγορεύεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Νέος ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας αναδείχθηκε από τον πρώτο γύρο των «προεδρικών εκλογών» την Κυριακή στα κατεχόμενα ο Τουφάν Έρχιουρμαν, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 62,76%. Δείτε λεπτό προς λεπτό την ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις των υποψηφίων στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE