ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Λεπτομέρειες σε σχέση με την συμπλοκή αλλοδαπών με την Αστυνομία - 'Κρατούσαν μεταλλικό σκεπάρνι και σωλήνα'

ΠΟΥΡΝΑΡΑ: Λεπτομέρειες σε σχέση με την συμπλοκή αλλοδαπών με την Αστυνομία - 'Κρατούσαν μεταλλικό σκεπάρνι και σωλήνα'

Λεπτομέρειες και για την υπόθεση συμπλοκής αλλοδαπών με την Αστυνομία στο Κέντρο Φιλοξενίας "Πουρνάρα" στην Κοκκινοτριμιθιά, έδωσε στην Συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Ανδρέου, εκ μέρους της Αστυνομίας.

Υπενθυμιζετια πώς μέλη της Αστυνομίας ειχαν εντοπίσει ένα πρόσωπο 28 ετων που φαίνεται ότι εισήλθε στον χώρο από άλλο σημείο και είχε στην κατοχή του σιδηρολοστο μήκους 1.5 μέτρου. Η αστυνομία τον συνελαβε.

Στην συνέχεια υπήρξαν πληροφορίες ότι αριθμός άλλων προσώπων, φιλικά προς τον 28χρονο, είχαν μεταβεί στο σημείο.

Κλήθηκαν άμεσα ενισχυσεις.

Εντοπίστηκαν αλλά 7 πρόσωπα ηλικίας 20 μέχρι 34 ετών, να βρίσκονται παράνομα στον χώρο.

Δύο από αυτούς είχαν επιθετικά όργανα (μεταλλικό σκεπαρνι και σωλήνα)

Αυτά τα πρόσωπα με την ανάλογη χρήσης βίας, έχουν συλληφθεί

Όπως ενημέρωσε χαρακτηριστικά, «το βράδυ της Τρίτης (01/09) γύρω στις 10:00, μέλη της αστυνομίας εντόπισαν ένα άτομο που εισήλθε στο σημείο παράνομα και είχε στη κατοχή του σιδερολοστό. Αλλά άτομα φιλικά του μετέβησαν στον χώρο και κλήθηκαν ενισχύσεις όπου εντόπισαν αλλά 7 πρόσωπα να βρίσκονται παράνομα εντός του χώρου και δυο από αυτά είχαν επιθετικά όργανα στην κατοχή τους σκεπάρνι και μεταλλική σωλήνα". 

Διευκρίνισε επίσης ότι είχαν πάει για διάφορες που είχαν με άλλο άτομο εκει, ενώ η Αστυνομία εντόπισε το σημείο όπου έκοψαν την μεταλλική περίφραξη του χώρου και εισηλθαν μέσα.

Υπενθυμίζεται πώς οι εμπλεκόμενοι δεν ήταν ένοικοι του Πουρνάρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγιναν 8 συλλήψεις και θα οδηγηθούν σήμερα Τρίτη (02/09) ενώπιων δικαστηρίου για άμεση καταχώρηση και εκδίκαση της υπόθεσης, εάν αυτό γίνει δεκτό από το Δικαστήριο.

Οι συλλήψεις έγιναν με την κατηγορία της παράνομης εισόδου, κατοχής επιθετικών οργάνων και της συνωμοσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE