Οι αρχές στις ΗΠΑ ζητούν από τις πολιτείες να προετοιμαστούν για διανομή εμβολίου έως αρχές Νοεμβρίου

Οι αρχές στις ΗΠΑ ζητούν από τις πολιτείες να προετοιμαστούν για διανομή εμβολίου έως αρχές Νοεμβρίου

Οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ζήτησαν από όλες τις πολιτείες της χώρας να προετοιμάσουν τη μεγάλης κλίμακας διανομή ενός εμβολίου κατά του κορωνοϊού έως τις αρχές Νοεμβρίου, πριν από τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή πολλών αμερικανικών μέσων ενημέρωσης.

Το Αμερικανικό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου των Ασθενειών (CDC) "ζητά επειγόντως" από τις πολιτείες να κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο, ώστε τα κέντρα διανομής για ένα μελλοντικό εμβόλιο να μπορούν να είναι "σε πλήρη επιχειρησιακή λειτουργία έως την 1η Νοεμβρίου 2020", ανέφερε ο διευθυντής του CDC Ρόμπερτ Ρέντφιλντ σε επιστολή που έστειλε προς όλες τις πολιτείες την περασμένη εβδομάδα και την οποία επικαλέστηκε η Wall Street Journal.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Υπόθεση διαρροής εγγράφων από τις Κεντρικές Φυλακές – Επταήμερη προσωποκράτηση για τους πέντε υπόπτους

Προσωποκράτηση εφτά ημερών διέταξε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για τους πέντε δεσμοφύλακες, τέσσερις γυναίκες και έναν άντρα, σε σχέση με την υπόθεση που αφορά έγγραφα των Κεντρικών Φυλακών, τα οποία εντοπίστηκαν σε σπίτι άλλου δεσμοφύλακα.