ΠΑΦΟΣ: Οικογενειακές διαφορές η αιτία της απόπειρας φόνου, λέει το ΤΑΕ

ΠΑΦΟΣ: Οικογενειακές διαφορές η αιτία της απόπειρας φόνου, λέει το ΤΑΕ

Την διάπραξη του εγκλήματος παραδέχτηκε στους ανακριτές ο 27χρονος φερόμενος ως δράστης της απόπειρας φόνου σε βάρος της 36χρονης συμβίας του, ενώ αιτία του καυγά φαίνεται να είναι οικογενειακές διαφορές, σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως την Πέμπτη 03/09, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στην οδό Οθέλου στην Κάτω Πάφο 27χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 36χρονη αλλοδαπή συμβία του.

Η Αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο μέρος και απέκλεισε την σκηνή. Η 36χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου και ακολούθως  εισήχθη στο χειρουργείο με τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος της, είπε ο κ. Ιωάννου. Η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ σοβαρή, πρόσθεσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE