Διάρρηξη – μαμούθ στην Ελλάδα– Εισέβαλαν σε έπαυλη γνωστού επιχειρηματία

Διάρρηξη – μαμούθ στην Ελλάδα– Εισέβαλαν σε έπαυλη γνωστού επιχειρηματία

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/09) ένα σπίτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:00, άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στην πολυτελή οικεία και να σηκώσουν χρηματοκιβώτιο που υπήρχε μέσα σε αυτό. Όπως ανέφερε το «OPEN TV», η διάρρηξη έγινε σε πολυτελέστατη βίλα γνωστού επιχειρηματία της πόλης και η λεία ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ κατά δήλωση του ιδιοκτήτη του σπιτιού!

Ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης, όμως, μέχρι να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά της Αστυνομίας οι δράστες είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν με την πολύτιμη λεία τους. Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ήταν διακοπές ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο με τον τον συναγερμό.

Στο σπίτι του επιχειρηματία βρίσκεται κλιμάκιο της σήμανσης για να εντοπίσει DNA και αποτυπώματα, ενώ παράλληλα οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν με ποιον τρόπο οι δράστες μπορεί να είχαν εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός ότι κανείς δεν θα ήταν στο σπίτι αλλά και για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε στο χρηματοκιβώτιο του ο επιχειρηματίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE