Προφητεία Ζάκερμπεργκ: «Το μέλλον των ταξιδιών θα είναι… εικονικό»

Προφητεία Ζάκερμπεργκ: «Το μέλλον των ταξιδιών θα είναι… εικονικό»

Ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, γνωστός αλλιώς και ως «Mr Facebook», Μαρκ Ζάκερμπεργκ, πιστεύει ότι το μέλλον των ταξιδιών θα είναι… εικονικό.

Σύμφωνα με τον ιδρυτή του Facebook, δε θα χρειαστεί να περιμένετε ποτέ ξανά σε καμία αίθουσα αναχώρησης αεροδρομίου, να επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο ή να ταξιδέψετε σε κάποιον απογοητευτικό προορισμό… τουλάχιστον αν το Facebook είχε κάποιο λόγο σε αυτό.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, το οποίο επικαλείται την ιστοσελίδα arynews.tv, σε μια πρόσφατη συνεδρία Q&A (ερωτήσεων και απαντήσεων) στη σελίδα του Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του, μίλησε για το μέλλον των ταξιδιών και πώς η εικονική πραγματικότητα θα το επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό.

«Θα είναι αρκετά τρελό. Ακριβώς όπως τραβάμε φωτογραφίες και βίντεο τώρα και τα μοιραζόμαστε στο διαδίκτυο, για να αφήσουμε και άλλους να βιώσουν κάτι, θα είμαστε σε θέση να απαθανατίζουμε τρισδιάστατες εικόνες και να δημιουργούμε ένα περιβάλλον που στη συνέχεια θα μοιραζόμαστε με άλλους».

Οι απόψεις αυτές του Ζάκερμπεργκ αναφορικά με το μέλλον των εικονικών ταξιδιών δε θα έπρεπε να μας προκαλούν έκπληξη –σημειώνει το δημοσίευμα- δεδομένου ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης την περασμένη χρονιά αγόρασε την εταιρεία κατασκευής virtual reality headset, Oculus.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE