Έγινε το τηλεφώνημα Μέρκελ σε Ερντογάν - Κατηγόρησε Κύπρο και Ελλάδα ο 'σουλτάνος'

Έγινε το τηλεφώνημα Μέρκελ σε Ερντογάν - Κατηγόρησε Κύπρο και Ελλάδα ο 'σουλτάνος'

Στη σκιά των εντάσεων στην Ανατολική Μεσόγειο αλλά και το ευρωπαϊκό τελεσίγραφο προς την Άγκυρα για αποκλιμάκωση των προκλήσεων, συνομίλησαν τηλεφωνικά την Πέμπτη η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, συζήτησαν για περιφερειακά και διμερή θέματα αλλά και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο της συζήτησης των δυο ηγετών, ωστόσο όπως μετέδωσε το Open, ο Τούρκος Πρόεδρος κράτησε σκληρή στάση για την Ελλάδα και την Ευρώπη, τονίζοντας ότι η χώρα μας και η Κύπρος συντηρούν την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE