Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό

Άλλα τρία νέα θετικά δείγματα κορονοϊού από το ρόστερ της Παρί Σεν-Ζερμέν. Μετά τους Νεϊμάρ, Άνχελ Ντι Μαρία και Λεάντρο Παρέδες σύμφωνα με την Equipe διαγνώστηκαν θετικοί άλλοι τρεις.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μαρκίνιος σύμφωνα με την κορυφαία γαλλική εφημερίδα. Με αυτά τα δεδομένα τίθεται όλο και πιο αμφίβολη η διεξαγωγή του ματς με τη Λανς (10/9, 22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αυτή θα είναι και η πρεμιέρα των Παριζιάνων στη Ligue 1 καθώς δεν έχουν παίξει μετά από τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μπάγερν. Οριστική απόφαση για το ματς του Μπολάρ-Ντελελί δεν έχει ληφθεί. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: www.sport24.gr

The post Άλλοι τρεις παίκτες θετικοί στον κορονοϊό appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE