ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη (03/09) το μεσημέρι στην 13:00, όπου ιδιοκτήτης νηπιαγωγείου κατήγγειλε ότι 18χρονη νηπιαγωγός του δάγκωσε το δάκτυλο, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τον 52χρονο ιδιοκτήτη το περιστατικό. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχε με την 18χρονη νηπιαγωγό, της υπέδειξε να εγκαταλείψει το μέρος.

Τότε, φέρεται η 18χρονη να τον δάγκωσε απρόκλητα στο δεξιό παράμεσο δάκτυλο.

Ο 52χρονος μετέβη με ιδιωτικό όχημα σε πολυκλινική όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αποκοπεί μέρος της πρώτης φάλαγγας του δεξιού παράμεσου. Αναμένεται, μάλιστα, να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες.

Η 18χρονη συνελήφθη, δίνοντας την δική της κατάθεση για το συμβάν.

Η Αστυνομία διερευνά το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ: Στο επίκεντρο το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων – Όσα συζητήθηκαν

Το Κυπριακό και οι περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ βρισκόταν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ.

BEST OF TOTHEMAONLINE