ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονη νηπιαγωγός δάγκωσε το δάκτυλο του 'αφεντικού' της - Απεκόπη μέρος του

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη (03/09) το μεσημέρι στην 13:00, όπου ιδιοκτήτης νηπιαγωγείου κατήγγειλε ότι 18χρονη νηπιαγωγός του δάγκωσε το δάκτυλο, με αποτέλεσμα να αποκοπεί μέρος του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από τον 52χρονο ιδιοκτήτη το περιστατικό. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, μετά από λεκτικό διαπληκτισμό που είχε με την 18χρονη νηπιαγωγό, της υπέδειξε να εγκαταλείψει το μέρος.

Τότε, φέρεται η 18χρονη να τον δάγκωσε απρόκλητα στο δεξιό παράμεσο δάκτυλο.

Ο 52χρονος μετέβη με ιδιωτικό όχημα σε πολυκλινική όπου διαπιστώθηκε ότι είχε αποκοπεί μέρος της πρώτης φάλαγγας του δεξιού παράμεσου. Αναμένεται, μάλιστα, να υποβληθεί σε εγχείρηση τις επόμενες ημέρες.

Η 18χρονη συνελήφθη, δίνοντας την δική της κατάθεση για το συμβάν.

Η Αστυνομία διερευνά το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

ΔΗΣΥ και διαφθορά: Πολιτικές εξαγγελίες Αννίτας, στον ορίζοντα των βουλευτικών εκλογών - Στρατηγική μετατόπισης της ατζέντας

Με τις βουλευτικές εκλογές να πλησιάζουν, η πολιτική σκηνή ζωντανεύει και τα κόμματα επιχειρούν να επανασυστηθούν στην κοινωνία, μέσα στο πλαίσιο ενός δημόσιου διαλόγου.

BEST OF TOTHEMAONLINE