ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα και έρχεται ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα και έρχεται ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Αρθούρ Ζόρζε, ο οποίος αποχαιρέτησε όλους στη Βιτόρια Σετουμπάλ, και θα ενταχθεί στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά τι έγραψε στην ανάρτηση:

«Το ποδόσφαιρο είναι ένας σκληρός κόσμος. Το σόου, τα φώτα, τα γκολ, οι αποκρούσεις, οι οπαδοί καλύπτουν μια πλευρά που μόνο εμείς ξέρουμε ότι υπάρχει. Όταν σβήσουν τα φώτα νιώθεις ότι ο κόσμος σταματά και τα πάντα καταρρέουν.

Σήμερα, τα λόγια μου είναι μόνο για εσάς που με κρατήσατε από το χέρι όταν λίγοι με πίστεψαν. Για εσάς που είδατε σε εμένα την ικανότητα να βελτιωθώ, και μου δώσατε την ελευθερία να γράψω την ιστορία μου. Μαζί ζήσαμε αξέχαστες στιγμές, εγώ και οι συμπαίκτες μου παλέψαμε για εσάς μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, κάναμε το αδύνατο δυνατό. Δεν έχω λόγια για την κατάληξη. Δεν το αξίζαμε, δεν το αξίζατε, οι άνθρωποι δεν το άξιζαν. Αλλά τώρα πρέπει όλοι να ενωθούμε. Και εγώ όπου κι αν είμαι επειδή είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε ότι πάντα τιμούσα την δέσμευση μου με τον σύλλογο, θα είμαι μαζί σας.

Θα πανηγυρίζω τις επιτυχίες σας και θα πιστεύω στην γρήγορη άνοδο σας, επειδή το όνειρο πολλών, είναι η πραγματικότητα σας. Έχετε κατακτήσει την Πορτογαλία, έχετε ταλαιπωρηθεί πριν από τους Ευρωπαϊκούς “καρχαρίες”. Δεν είστε μεγάλοι, είστε τεράστιοι και θα επιστρέψετε πιο δυνατοί από ποτέ. Με την πόλη στο πλευρό σου και ακόμη 100 χρόνια δόξας. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Θα είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους σας μέχρι το τέλος της ζωής μου. Θα σας δω σύντομα. Δεν τα παρατήσατε ποτέ, δεν θα το κάνετε τώρα».

 

The post Αποχαιρετιστήριο ποστάρισμα και έρχεται ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές

Deadpool και Wolverine: Νέο τρέιλερ λίγο πριν την πρεμιέρα - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους - Βίντεο



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top