ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 19χρονος- Δεν 'πούλησε' το παραμύθι του

ΠΑΦΟΣ: Αντι να μπει στο αεροπλάνο κατέληξε στο κελί 19χρονος- Δεν 'πούλησε' το παραμύθι του

Yπό κράτηση τέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3/9 19χρονος στο αεροδρόμιο Πάφου για υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 19χρονος παρουσίασε στο αεροδρόμιο Πάφου γαλλικό δελτίο ταυτότητας για το οποίο ηγέρθησαν υποψίες ότι ήταν πλαστό ενώ σκοπό είχε να αναχωρήσει για το Βερολίνο. 
 
Ακολούθως αυτός μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πάφου και ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς για την κατοχή του πλαστού δελτίου ταυτότητας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε στις ανακριτικές αρχές πως  αγόρασε το πλαστό δελτίο ταυτότητας στην Λευκωσία από άγνωστο του πρόσωπο έναντι του ποσού των 350 ευρώ χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει εάν είναι στις κατεχόμενες ή μη περιοχές. 

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE