ΚΥΠΡΟΣ: Νέες πληροφορίες για τη βάρκα με τους μετανάστες – Έμεινε από καύσιμα μεσοπέλαγα- Πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο επιβαίνοντας

ΚΥΠΡΟΣ: Νέες πληροφορίες για τη βάρκα με τους μετανάστες – Έμεινε από καύσιμα μεσοπέλαγα- Πρέπει να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο επιβαίνοντας

Αφίχθη στην περιοχή όπου έδωσε στίγμα το κυπριακό αλιευτικό το σκάφος της Λιμενικής, αναφορικά με μικρή βάρκα που μεταφέρει μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για πολύ μικρό φουσκωτό σκάφος, τριών μόλις μέτρων, με μικρή εξωλέμβιο μηχανή,  η οποία φαίνεται να είναι εκτός λειτουργίας, αφού «σώθηκαν» τα καύσιμα.

Εντός της βάρκας βρίσκονται πέντε πρόσωπα που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κατάγονται από τη Συρία και αναχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 3/9 από το Λίβανο.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στο σκάφος υπάρχει πρόσωπο που χρειάζεται νοσηλείας και ενδεχομένως μεταφοράς σε Νοσοκομείο καθώς οι πέντε επιβαίνοντες έχουν εκτεθεί για ώρες σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες και παρουσιάζει σημάδια θερμοπληξίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE