Τμ. Μετεωρολογίας: 'Ψήνεται' η Κύπρος - Θερμοκρασίες που δεν έχουμε ξαναδεί, σε ποιες περιοχές καταγράφηκε ρεκόρ

Τμ. Μετεωρολογίας: 'Ψήνεται' η Κύπρος - Θερμοκρασίες που δεν έχουμε ξαναδεί, σε ποιες περιοχές καταγράφηκε ρεκόρ

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τυχόν αραιή σκόνη, στα ανατολικά, αναμένεται να υποχωρήσει σύντομα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα, στα δυτικά, μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, αλλά παροδικά κατά τόπους μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, τοπικά στα νότια και στα δυτικά παράλια, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργά το απόγευμα, στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη, ενώ το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 42 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 35 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, αλλά αρχικά στα δυτικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια και τοπικά, στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή,  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της  θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της  θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, παραμένοντας όμως αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω. Αναμένεται άνοδος της  θερμοκρασίας, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE