ΤΑΤΑΡ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το Βαρώσι από τους Ε/κ

ΤΑΤΑΡ: Αρχισαν οι αιτήσεις για το Βαρώσι από τους Ε/κ

Για αιτήσεις που γίνουν από Ε/κ και ξένους για το άνοιγμα του Βαρωσίου έκανε λόγο ο «πρωθυπουργός» και υποψήφιος «πρόεδρος», Ερσίν Τατάρ, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. 

Όπως μεταδίδεται από το ΓΤΠ, η Ντεταί γράφει πως μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο κ. Τατάρ είπε ότι για την επίλυση του χάους – κατά την έκφρασή του – και για να μην καταδικάζεται η Τουρκία από το ΕΔΑΔ, πρέπει να ανοίξει το Βαρώσι.

«Η υποδομή για αυτό είναι σχεδόν πλήρης. Ε/κ και επενδυτές από άλλες εθνικότητες έχουν ξεκινήσει αιτήσεις», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.