ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Βοσνία του Μπάγεβιτς, στην κορυφή η Ολλανδία, διπλό για Αλβανία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Βοσνία του Μπάγεβιτς, στην κορυφή η Ολλανδία, διπλό για Αλβανία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έκανε επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο της Βοσνίας και η ομάδα του τα πήγε περίφημα, αφού απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) από την Ιταλία. Στην κορυφή του ομίλου η Ολλανδία, διπλό για Αλβανία.

LEAGUE A

Πρώτη κορυφή για Ολλανδία

Πέρσι, έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από την Πορτογαλία. Φέτος η Ολλανδία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League με μία σημαντική νίκη. Το 1-0 επί της Πολωνία τη φέρνει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική μόνη στην κορυφή του 1ου ομίλου της 1η κατηγορίας του θεσμού. Ο Μπέργκβαϊν με εξ επαφής πλασέ (61’) έδωσε το τρίποντο στους Οράνιε.

Βέβαια, για να βρεθούν μόνοι στην κορυφή οι Ολλανδοί, χρειάστηκε να γκελάρει η Ιταλία. Η Σκουάντρα Ατζούρα ήρθε ισόπαλη 1-1 στο εντός ματς της με τη Βοσνία, στο επίσημο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο. Ηταν οι φιλοξενούμενοι μάλιστα που προηγήθηκαν με το κοντινό δυνατό σουτ του Τζέκο (57’), αλλά ο Σένσι με μακρινή προβολή και μπόλικη δόση τύχης, καθώς η μπάλα άλλαξε πορεία σε αντίπαλο, έσωσε κάπως την παρτίδα για τους Ιταλούς.

LEAGUE B

Γκρουπ 1
Νορβηγία – Αυστρία 1-2
Ρουμανία – Β. Ιρλανδία 1-1

Με το δεξί η Αυστρία στο πρώτο γκρουπ, αφού επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Νορβηγίας και βρέθηκε μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Ο Γκρέγκοριτς άνοιξε το σκορ, ο Σάμπιτζερ με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, και ο Χάαλαντ απλά μείωσε για τους γηπεδούχους. Στο άλλο ματς του ομίλου, Ρουμανία και Β. Ιρλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-0. Ο Πούτσκας άνοιξε το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με δέκα παίκτες στο 39′. Ωστόσο, ο Γουάιτ στο 86′ έδωσε το βαθμό στους Βορειοϊρλανδούς.

Γκρουπ 2
Σλοβακία – Τσεχία 1-3
Σκωτία – Ισραήλ 1-1

Πάρτι η Τσεχία στο… ντέρμπι του ομίλου, διέλυσε με 3-1 εκτός τη Σλοβακία και είναι στην κορυφή. Ο Κουφαλ στο 48′, ο Ντότσκαλ στο 53′ και ο Κρμέντσικ στο 86′ πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Ο Σκρανζ απλά μείωσε για τη Σλοβακία. Σκωτία και Ισραήλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γλασκώβη

LΕΑGUE C
Γκρουπ 3
Λευκορωσία – Αλβανία 0-2
Λιθουανία – Καζακσταν 0-2

Mε το δεξί η Αλβανία στον όμιλο, επικράτησε 2-0 εκτός έδρας της Λευκορωσίας. Οι Αλβανοί ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, άνοιξαν το σκορ με τον Τσικαλέσι στο 23′ και στο 78′ ο Μπάρε διαμόρφωσε το 2-0. Συγκάτοικος της Αλβανίας στην κορυφή το Καζακστάν, το οποίο δε συνάντησε προβλήματα στη Λιθουανία. Στο 3′ ο Ζαϊνουντίνοβ άνοιξε το σκορ και στο 86′ ο Κουατ διαμόρφωσε το 2-0.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Βοσνία του Μπάγεβιτς, στην κορυφή η Ολλανδία, διπλό για Αλβανία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Ραγδαίες εξελίξεις - Πληροφορίες ότι η Κλαϊδη εγκαταλείπει την υπεράσπιση του Νεκτάριου

Κατακλυσμός 2024: Όλες οι εκδηλώσεις της Κύπρου – Αυτοί είναι οι τραγουδιστές –έκπληξη- που θα έρθουν στο νησί

«Χρυσό» το καρπούζι: Αυτός είναι ο λόγος που πήραν «φωτιά» οι τιμές - Αναμένεται νέα άνοδος και σε άλλα προϊόντα

ΗΠΑ: Σάλος από διαφήμιση με twerking σε γυμναστήριο σχολείου για τουρνουά μπάσκετ - Ακυρώθηκε η εκδήλωση

Ανείπωτη θλίψη για τον 41χρονο Παναγιώτη - Καταγγελία ότι απεβίωσε λόγω ασυνεννοησίας γιατρών

Άννα Μονογιού: Τα συγκινητικά λόγια για τον Διονύση Τσακνή - Εμφανίστηκε σε live σύνδεση



ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top