ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Στον Αρχηγό Αστυνομίας θα μεταβεί ο Σιζόπουλος για να παραδώσει έγγραφα

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ: Στον Αρχηγό Αστυνομίας θα μεταβεί ο Σιζόπουλος για να παραδώσει έγγραφα

Η ΕΔΕΚ παραδίδει στον Αρχηγό Αστυνομίας τα έγγραφα που της δόθηκαν από τη Βουλή για τις πολιτογραφήσεις όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.


Σε αυτήν γίνεται λόγος πως μέσα στο πλαίσιο της αρχής του κόμματος για διαφάνεια και συνδρομή στις έρευνες των αρχών και προς επιβεβαίωση ότι οι διαρροές για τις πολιτογραφήσεις δεν προήλθαν από την ΕΔΕΚ, μετά από συνεννόηση του κ. Σιζόπουλου με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, αρχές τις ερχόμενης βδομάδας ο κ. Σιζόπουλος θα παραδώσει στον Αρχηγό το σύνολο των εγγράφων για τις πολιτογραφήσεις που παρέδωσε η Βουλή στον ίδιο και στον Βουλευτή Κ. Ευσταθίου ως μέλους της Επιτροπής Εσωτερικών.

Την ίδια στιγμή, επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για πλήρη διερεύνηση όλων των περιπτώσεων που έκαναν αξιοποίηση του προγράμματος και αν διαπιστωθεί ότι υπήρξαν παρατυπίες από οποιουσδήποτε, τότε αυτοί θα πρέπει να κατονομαστούν και να αποδοθούν ευθύνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE