Ξαφνική εξέλιξη με Νικόλα Ιωάννου: Εκτός Εθνικής Κύπρου!

Ξαφνική εξέλιξη με Νικόλα Ιωάννου: Εκτός Εθνικής Κύπρου!

Γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή. Ο Νικόλας Ιωάννου έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής για το ματς με το Μαυροβούνιο!

Αναλυτικά:

«Ο ποδοσφαιριστής Νικόλας Ιωάννου ενημέρωσε τον προπονητή της Εθνικής Γιόχαν Βάλεμ πως, για προσωπικούς λόγους δεν νιώθει έτοιμος να αγωνιστεί στον αποψινό αγώνα της Εθνικής μας με το Μαυροβούνιο. Μετά την απόφαση αυτή, ο προπονητής αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Ιωάννου από την αποστολή. Όλοι στην ομάδα, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι στον αποψινό αγώνα και στο πως η ομάδα μας θα πετύχει τον στόχο της».

The post Ξαφνική εξέλιξη με Νικόλα Ιωάννου: Εκτός Εθνικής Κύπρου! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE