ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

ΚΥΠΡΟΣ: Έφτασε νέο πλοιάριο με μετανάστες – Αποβιβάστηκαν 51 πρόσωπα

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κύπρο το Σάββατο 5/9.

Σύμφωνα με πληροφορίες πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες Αρχές και αφού καταγραφούν τα στοιχεία τους αναμένεται να μπουν σε λεωφορείο με προορισμό το κέντρο φιλοξενίας «Πουρνάρα».

Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο η άφιξη μεταναστών με βάρκες στο νησί μας, αφού τις τελευταίες μέρες εισήλθαν γύρω στην Κύπρο γύρω στους 100.

 

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE