Φαίδωνος: Η προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης θέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, έχει ζημιώσει την παιδεία

Φαίδωνος: Η προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης θέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, έχει ζημιώσει την παιδεία

Στην εκτίμηση ότι οι συνδικαλιστές πρέπει να αφήσουν τα σχολεία να ανοίξουν, εκφράζει με γραπτή του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, προσθέτοντας πως η αποφυγή σύγκρουσης θέσεων και προθέσεων μεταξύ Υπουργείου και  συνδικαλιστών έχει ζημιώσει την παιδεία .

Σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος, το αναβλητικό κρύψιμο κάτω από το χαλί δεν είναι πολιτική προόδου, σημειώνοντας παράλληλα πως τα μονοθέσια θρανία που ετοίμασαν στην Πάφο για τους μαθητές υπό τις περιστάσεις είναι εξαιρετικά.

Επεσήμανε επίσης πως «είναι η ώρα κάποιοι συνδικαλιστές να αφήσουν τα σχολεία να ανοίξουν», προσθέτοντας πως « όλα δεν είναι όπως θα θέλαμε να είναι αλλά έχει παραπάει αυτή η ιστορία  να διοικούν οι συνδικαλιστές είτε άμεσα είτε έμμεσα».

Ο κ. Φαίδωνος σημείωσε τέλος πως η προσπάθεια διαχρονικά για αποφυγή της σύγκρουσης θέσεων και προθέσεων μεταξύ Υπουργείου και συνδικαλιστών, τελικά έχει ζημιώσει πολύ την παιδεία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.