Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς από τη Συρία στον Έβρο»

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Άγκυρα μεταφέρει 40 τανκς από τη Συρία στον Έβρο»

Τανκς στα σύνορα με την Ελλάδα άρχισαν να μεταφέρουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ.

Η τουρκική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Haberler και το ιδιωτικό πρακτορείο ΙΗΑ μεταδίδουν εικόνες και βίντεο από την φερόμενη μεταφορά στρατιωτικών δυνάμεων από τη Συρία στον Έβρο

Μια πολύ περίεργη ιστορία μεταδίδεται εδώ και λίγα λεπτά από το τουρκικό ειδησεογραφικό δίκτυο haberler.com

Αναφέρει ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις από το απόγευμα σήμερα ξεκίνησαν να μεταφέρουν τανκς από τα σύνορα με τη Σύρια, στα σύνορα με την Ελλάδα.

Πάντως, δημοσιογραφικές πληροφορίες κάνουν λόγο για την πιθανότητα να πρόκειται για επιστροφή στρατευμάτων που παλαιότερα μεταφέρθηκαν από τον Έβρο στη Συρία. 

«Από τις περιοχές Χατάι, Ρεϊχανλί και Κουμλού, στα σύνορα με τη Συρία τα τανκς φορτώθηκαν σε νταλίκες και ξεκίνησαν για την Αδριανούπολη», αναφέρει το άρθρο.

«Δυο κονβόι φορτηγών φορτωμένα με περίπου 40 τανκς αναχώρησαν από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία σήμερα το απόγευμα, και η συνοδεία αναμένεται να αποσταλεί στην Αδριανούπολη με τρένο από το λιμάνι του Ισκεντερούμ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE