Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο οδηγός του οχήματος που προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα - Δείτε φωτογραφία
Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύμα 62χρονο αλλοδαπό μόνιμο κάτοικο Κύπρου.
Το διάρκειας 16 λεπτών ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Matthew Killip είναι ένας ύμνος στο πνεύμα της εξερεύνησης και καινοτομίας. Και μια σε βάθος σκιαγράφηση της θέλησης όλων μας για κάτι περισσότερο.
Η ταινία μάς βάζει μέσα στο δωμάτιο του John, όπου ανάμεσα στον καναπέ και μια τεράστια βιβλιοθήκη με βινύλια (και ένα πικάπ) είναι στριμωγμένες δύο ψηλές ραφιέρες γεμάτες με ηλεκτρονικές συσκευές, που λες και έχουν βγει από παμπάλαια ταινία της NASA.
«Ενδιαφέρομαι να ανακαλύψω το άγνωστο. Και το άγνωστο είναι αυτό ακριβώς -άγνωστο. Και ψάχνεις, και συνεχίζεις να ψάχνεις, λόγω της επιθυμίας σου. Γιατί ξέρεις ότι εκεί κάτι υπάρχει» λέει ο Τζον, που μοιάζει με μακρυμάλλη της δεκαετίας του 1970, ό,τι πρέπει για συναυλία των Allman Brothers Band (είτε πάνω στη σκηνή μαζί τους είτε κάτω).
Από Cnn.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις