ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

ΚΥΠΡΟΣ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για την άφιξη μεταναστών

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία για την άφιξη των 51 μεταναστών στην περιοχή «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για 31χρονο, 25χρονο, 21χρονο και 19χρονο, οι οποίοι φαίνεται να είναι οι οδηγοί της βάρκας που μετέφερε τους 51 μετανάστες.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 05/09,  πλοιάριο το οποίο μετέφερε 51 μετανάστες προσάραξε στη νεκρή ζώνη πλησίον της περιοχής «Κάππαρη» στην επαρχία Αμμοχώστου και από αυτό αποβιβάστηκαν 35 άντρες, 5 γυναίκες και 11 παιδιά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

ΠτΔ: Καθοριστική τομή για ένα δίκαιο και σύγχρονο φορολογικό σύστημα

Μετά την ψήφιση της φορολογικής μεταρρύθμισης από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανακοινωθέν του, κάνει λόγο για μια ιστορική μεταρρύθμιση που εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό της Κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της οικονομικής ανταγωνιστικότητας.