Ο Ίλιτσιτς βλέπει φως στην άκρη του τούνελ!

Ο Ίλιτσιτς βλέπει φως στην άκρη του τούνελ!

 

Φως στο τούνελ και λύση στον προσωπικό του γολγοθά βρίσκει ο Γιόζιπ Ίλιτσιτς. Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της Αταλάντα, ο οποίος εδώ και δύο μήνες απέχει από το ποδόσφαιρο λόγω προσωπικών προβλημάτων και της μάχης που δίνει με την κατάθλιψη είναι πολύ κοντά στην μεγάλη επιστροφή.

Μετά από ορισμένες βοηθητικές συνεδρίες με ειδικούς, ο Ίλιτσιτς άρχισε να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς ζωής και εδώ και μερικές ημέρες κάνει ατομικό πρόγραμμα στο προπονητικό κέντρο της Αταλάντα. Τα ιταλικά Μ.Μ.Ε. αναφέρουν ότι ο Σλοβένος από την Δευτέρα θα ενταχθεί σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, κάτι εξαιρετικά ευχάριστο για έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή που προς στιγμή νικήθηκε από τους προσωπικούς του δαίμονες.

Πηγή: Sdna.gr

The post Ο Ίλιτσιτς βλέπει φως στην άκρη του τούνελ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE