Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά…

Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά…

Ο ΑΠΟΕΛ κλείνει μία – μία τις εκκρεμότητες στο ρόστερ της ομάδας, έχοντας ως κύριο στόχο να παρουσιαστεί καλύτερος, αφού άρχισαν από νωρίς οι… προβληματικές παρουσίες.

Πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση του Πρόδρομου Πετρίδη και την επιτροπή προγραμματισμού, έφεραν ποδοσφαιριστές που ανεβάζουν το επίπεδο, μέσα στη δύσκολη εποχή του κορωνοϊού.

Ζόρζε, Ανουάρ και Ζεράλδες, έρχονται με πολύ καλές συστάσεις και ένα πλούσιο βιογραφικό. Είναι και η μεταγραφή Εμίλιο Ενσούε, τον οποίο γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου και διαθέτει τρομερή ποιότητα ως ποδοσφαιριστής.

Επίσης στη διάθεση του, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, θα έχει και τον Ατζίλι, ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που αφήνει θετικές εντυπώσεις.

Ο Ελλαδίτης κόουτς πλέον, έβαλε μπρος για τον επιθετικό με κάποιες περιπτώσεις να βρίσκονται ψηλά στη λίστα και στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις.

Στον ΑΠΟΕΛ, δεν είναι μόνο οι προσθήκες αλλά και αυτοί που θα περάσουν την πόρτα εξόδου. O Nικόλας Ιωάννου εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ερωτηματικά παραμένουν τα «κεφάλαια» των Ζαχίντ, Τάμαρι, Γένσεν.

Θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσουν Λαφράνς και Γιάκολις, όπως και ο Σάβιτς αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ.

 

The post Οι προσθήκες που ανεβάζουν επίπεδο και τα ερωτηματικά… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.