Βασικός ο Αποστολάκης στο διπλό της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδας

Βασικός ο Αποστολάκης στο διπλό της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδας

 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Εμμανουηλίδης στο 23ο λεπτό του αγώνα, με την ομάδα του Γιάννη Γκούμα να κάνει μια αγχωμένη εμφάνιση αλλά να καταφέρνει να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μισό γκολ πάντως ανήκει στον Κατράνη, ο οποίος έβγαλε μια καταπληκτική διαγώνια σέντρα στον κενό χώρο προκειμένου ο Εμμανουηλίδης να φύγει στην πλάτη της άμυνας του Σαν Μαρίνο, να κάνει ένα άψογο κοντρόλ με το δεξί και να νικήσει με δεξί πλασέ τον Ντε Άντζελις στο τετ-α-τετ.

Συνθέσεις:

Σαν Μαρίνο: Ντε Άντζελις, Κόντι (87΄ Νάνι), Μορέτι, Ντολτσίνι (87΄ Μικελότι), Κουαράντα, Πισκάλια, Τομασίνι (53΄ Πανκότι), Τσεκαρόλι (46΄ Κιάτσι), Τσέβολι, Ράσκι και Φραντσιόζι (73΄ Τόζι).

Ελλάδα: Ξενόπουλος, Κατράνης, Διαμάντης, Τσιγγάρας, Βρουσάι, Καμπετσής (88΄ Χριστόπουλος), Μπαλογιάννης, Λιάβας, Μαχαίρας (55΄ Νταβιώτης), Εμμανουηλίδης (64΄ Μπότος) και Αποστολάκης.

Πηγή: Sdna.gr

The post Βασικός ο Αποστολάκης στο διπλό της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE