ΚΡΗΤΗ: Συνελήφθησαν 91 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά έγγραφα

ΚΡΗΤΗ: Συνελήφθησαν 91 άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν αεροπορικώς με πλαστά έγγραφα

Ενενήντα ένα άτομα, 46 άνδρες και 45 γυναίκες, όλοι αλλοδαποί, συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου κατά το χρονικό διάστημα από την 31.08.2020 έως και 06.09.2020, κατηγορούμενοι για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Η σύλληψη τους έγινε στη διάρκεια ελέγχων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα Ηρακλείου, όπου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Βουλγαρίας, Σουηδίας, Ισπανίας, Βελγίου, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ρουμανίας, Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, Λουξεμβούργου, Ολλανδίας, Πολωνίας, Ιαπωνίας, Αυστρίας, Συρίας, Καμερούν, Νορβηγίας, Σλοβενίας και Τσεχίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Σκωτία, Πολωνία και Ελβετία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE