ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στο «ζευγάρι» που φέρεται να «ρήμαξε» την πόλη – Από τσιγάρα και αναψυκτικά μέχρι αυτοκίνητο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες στο «ζευγάρι» που φέρεται να «ρήμαξε» την πόλη – Από τσιγάρα και αναψυκτικά μέχρι αυτοκίνητο

Συνολικά έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Πάφου, εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για υποθέσεις διάρρηξης γραφείων, δύο υπεραγορών, ενός αρτοποιείου, ενός περιπτέρου και ενός εστιατορίου, που διαπράχθηκαν το βράδυ που πέρασε, στις περιοχές Κισσόνεργας και Λέμπας, στην Πάφο.

Από το γραφείο κλάπηκε ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στη συνέχεια και παραλήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας.

Από το εστιατόριο κλάπηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, η συρταριέρα της ταμειακής μηχανής και αναψυκτικά, από τις δύο υπεραγορές κλάπηκε αριθμός πακέτων τσιγάρων και καπνού και η συρταριέρα ταμειακής μηχανής της μίας υπεραγοράς, που περιείχε κέρματα και από το αρτοποιείο κλάπηκαν δύο πλαστικά κουτιά εισφορών με κέρματα. Από το περίπτερο δεν κλάπηκε οτιδήποτε, αφού οι φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή όταν ήχησε το σύστημα συναγερμού.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων από μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 35χρονου και 30χρονης, για τη διάπραξη των έξι διαρρήξεων και κλοπών. Αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς εξετάσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE