ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Από τα κατεχόμενα δημοσιεύτηκε το επίμαχο βίντεο σε σχέση με την ρήξη με την ΕΔΕΚ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Από τα κατεχόμενα δημοσιεύτηκε το επίμαχο βίντεο σε σχέση με την ρήξη με την ΕΔΕΚ

Τα κατεχόμενα φαίνεται να χρησιμοποιήσαν αυτοί που ανέβασαν το βίντεο σε σχέση με την υπόθεση του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος επικαλείται σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία.

Όλη η ανακοίνωση:

«Τα κατεχόμενα χρησιμοποιούν οι γνωστοί – άγνωστοι υπονομευτές του Δημήτρη Παπαδάκη.

Αυτό προκύπτει από τις έρευνες της Αστυνομίας, σε σχέση με την υπόθεση της παράνομης βιντεογράφησης και δημοσίευσης βίντεο, που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική υπόσταση του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη.

Με επίσημη επιστολή, ημερομηνίας 27 Αυγούστου, η Αστυνομία πληροφορεί ότι «μετά από την διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι τα ύποπτα IP Address που αφορούν την ανάρτηση του εν λόγω επίμαχου βίντεο, βρίσκονται στις τουρκοκρατούμενες περιοχές.»

Το αποτέλεσμα αυτό, επιβεβαιώνει πως εκείνοι που μεθόδευσαν την υπόσκαψη του Δημήτρη Παπαδάκη, μέσω της παράνομης βιντεογράφησης και ανάρτησης, δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν, για τις βρώμικες δουλειές τους ακόμη και τα κατεχόμενα.

Για άλλη μια φορά, τους παραδίνουμε στην κρίση της κοινής γνώμης, ιδιαίτερα στην κρίση των ανθρώπων της ΕΔΕΚ. Ακόμα, καλούμε όλους όσους θεώρησαν υπερβολικές τις καταγγελίες μας για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης, πίσω από την σκευωρία κατά Παπαδάκη, να αναθεωρήσουν. Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες μας.»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top