ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται και η κατάσταση της υγείας τους

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: Πόσοι ασθενείς νοσηλεύονται και η κατάσταση της υγείας τους

Τρεις ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Από τους τρεις ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο το ένα άτομο βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Η κατάσταση της υγείας των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή.

Εξάλλου στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται σήμερα 35 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να δοθούν από το Κέντρο Αποκατάστασης εξιτήρια σε άτομα των οποίων τα αποτελέσματα στις εξετάσεις για κορωνοϊό είναι αρνητικά.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE