ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΝΑΣ: Τι έδειξαν τα φρένα του οχήματος – Η κατάσταση της υγείας του 21χρονου οδηγού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ 18ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΝΑΣ: Τι έδειξαν τα φρένα του οχήματος – Η κατάσταση της υγείας του 21χρονου οδηγού -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα από τα πολλά σημεία που θα προχωρήσει στην λεπτομερή διερεύνηση το θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 14/09 στην Επαρχία Λεμεσού, είναι το αν η 18χρονη που έχασε την ζωή της και ο 21χρονος οδηγός φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σε δηλώσεις στο ThemaOnline ο Υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού κ. Μιχάλης Μιχαήλ ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην φορούσαν και οι δυο ζώνη ασφαλείας, ωστόσο το όχημα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση πράγμα που καθιστά δύσκολο το έργο των Αρχών.

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του 21χρονου o κ. Μιχαήλ ανέφερε στο ThemaOnline πως δεν είναι σοβαρή, ωστόσο κρατήθηκε στο Νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Επίσης ο κ. Μιχαήλ σημείωσε πως τα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητο έδειξαν πως πιθανόν ο 21χρονος να οδηγούσε με αυξημένη ταχύτητα.  

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (14/09), στον κύριο δρόμο Κυβίδων – Καντού της Επαρχίας Λεμεσού, όταν το όχημα που οδηγούσε 21χρονος ανατράπηκε επανειλημμένα και κατέληξε σε περιτοίχισμα οικίας.

Η 18χρονη Κατερίνα Χαραλάμπους (εγκυμονούσα και μητέρα δύο παιδιών) εκσφενδονίστηκε από το όχημα και βρήκε ακαριαίο το θάνατο λίγα μέτρα πιο κάτω, ενώ ο 21χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη. Από τον οδηγό λήφθηκε δείγμα αίματος για τοξικολογικές εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE