ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 57.500 τα θύματα στο Ην. Βασίλειο

Σε 52.420 ανέρχονταν οι θάνατοι που είχαν σημειωθεί λόγω κορωνοϊού στην Αγγλία και την Ουαλία έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα νεότερα εβδομαδιαία στοιχεία από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Πρόκειται για περιπτώσεις στις οποίες η Covid-19 αναγράφεται στο πιστοποιητικό θανάτου, ακόμα και αν δεν είχε διενεργηθεί διαγνωστικό τεστ.

Αν προσθέσει κανείς τα στοιχεία από τη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, τότε ο συνολικός απολογισμός θανάτων από κορωνοϊό στο Ηνωμένο Βασίλειο φτάνει τους 57.528.

Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός αναφέρει ότι μέχρι και χθες το πρωί οι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα ήταν 41.637. Η κυβέρνηση υπολογίζει μόνο τους θανάτους επιβεβαιωμένων φορέων του ιού που σημειώθηκαν εντός 28 ημερών από τη θετική διάγνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Λακρουά: Ελπίζει σε πρόοδο στο Κυπριακό - Τι είπε για το αποτέλεσμα των εκλογών στα κατεχόμενα, για τις περικοπές στη χρηματοδότηση και την UNFICYP

Σε περισσότερη πρόοδο σχετικά με τις συνομιλίες στο Κυπριακό προσβλέπει ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας Ειρηνευτικών Επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΥΠΕ και σε άλλα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, στο παράρτημα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες, ο Λακρουά εκτίμησε ότι παρά τις περικοπές στον οργανισμό, οι άνθρωποι της UNFICYP θα συνεχίσουν να μπορούν να εκτελούν το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE