ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Πάφου: 'Στο 99,9% στελεχωμένα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης'

Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Πάφου: 'Στο 99,9% στελεχωμένα τα σχολεία Μέσης Εκπαίδευσης'

Στο 99,9% είναι στελεχωμένα τα σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου ανέφερε η Ζωή Πολυδώρου, Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Πάφου Μέσης Εκπαίδευσης, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση της για την άψογη λειτουργία των Γυμνασίων και Λυκείων της Επαρχίας Πάφου , με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Ζωή Πολυδώρου ανέφερε πως τα σχολεία της πόλης και Επαρχίας Πάφου λειτούργησαν άψογα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, προσθέτοντας πως σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Επαρχίας Πάφου οι μαθητές συμπεριφέρθηκαν σοβαρά και υπεύθυνα με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων.

Η ίδια κατάσταση σημείωσε, συνεχίστηκε και σήμερα στα 16 εκπαιδευτήρια Μέσης Εκπαίδευσης Επαρχίας Πάφου εκ των οποίων 12 βρίσκονται εντός της πόλης της Πάφου.

Η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως χρειάζονται την συνεργασία των γονέων και των κηδεμόνων των μαθητών, ούτως ώστε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον, σχολείο και γονείς και να κυλήσει η χρονιά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ομολογουμένως  παρατήρησε, "είναι μια δύσκολη χρονιά λόγω της κατάστασης και της πανδημίας,λειτουργούμε υπό καθεστώς έκτακτης ανάγκης",  όμως εξέφρασε την πεποίθηση ότι , “με καλή διάθεση , καλή πρόθεση και συνεργασία, αλλά και την σοβαρότητα που επιδεικνύουν οι μαθητές , θα τα καταφέρουμε”, συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως στα σχολεία τηρείται η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων  με τη χρήση μάσκας εντός των αιθουσών, ενώ , όπως είπε, έξω από τις τάξεις , οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να κρατήσουν τις αποστάσεις μεταξύ των μαθητών  .

Σε ό,τι αφορά στα Γυμνάσια Νικολαΐδείου και Αγίου Θεοδώρου, η κ. Πολυδώρου ανέφερε πως στα συγκεκριμένα εκπαιδευτήρια δεν μπορούσαν να τοποθετηθούν οι προεκτάσεις , ωστόσο συνέχισε, το θέμα διευθετήθηκε διαφορετικά με την τοποθέτηση σε όλα τα θρανία του πλαστικού διαχωριστικού.

Κατόπιν τούτου,  το πρόβλημα επιλύθηκε, κατέληξε. 

Aπό ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

ΠτΔ στη Νέα Υόρκη: «Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να επανενώσουμε τον τόπο μας»

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στον στρατηγικό γεωπολιτικό ρόλο της Κύπρου στην περιοχή, στις εξαιρετικές διμερείς σχέσεις με τις ΗΠΑ και τον Στρατηγικό Διάλογο μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και στη στενή συνεργασία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Διασπορά, αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμή του η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής, στη Νέα Υόρκη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top