Έντονος ο «Σόφο» – Σε τι ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ με τον εκπρόσωπο του ΚΟΑ

Έντονος ο «Σόφο» – Σε τι ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ με τον εκπρόσωπο του ΚΟΑ

Στην εκδήλωση για τα 90χρονα της ΑΕΛ που διοργάνωσε ο όμιλος παλαιμάχων της ομάδας, μίλησε το μέλος του Δ.Σ του ΚΟΑ Στέλιος Στυλιανού, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο αθλητισμός στην Κύπρο πάει αρκετά καλά.

Ως επόμενος ομιλητής, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, Ανδρέα Σοφοκλέους, μεταξύ άλλων, απάντησε σε έντονο ύφος σε αυτό που είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΚΟΑ, διαφωνώντας με τα όσα είπε, λέγοντας χαρακτηριστικά «ο αθλητισμός κινδυνεύει και χρειάζεται η στήριξη του κόσμου, να επιστρέψει στα γήπεδα, σε όλα τα αθλήματα».

 

The post Έντονος ο «Σόφο» – Σε τι ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ με τον εκπρόσωπο του ΚΟΑ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE