Πετράκης: «Κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε»

Πετράκης: «Κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη, προπονητή του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή.

Τι είπε: 

«Δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Προερχόμασταν από ένα άδικο όμως αρνητικό αποτέλεσμα. Έπρεπε να διαχειριστούμε την ψυχολογία. Είχαμε καλή νοοτροπία. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και στο τέλος κερδίσαμε. Συγχαρητήρια στον Ερμή».

Για το γεγονός πως οι δύο νίκες ήρθαν εκτός έδρας: «Και στα δύο εντός που παίξαμε αδικηθήκαμε γιατί είχαμε καλή εικόνα. Είναι ένα τυχαίο γεγονός. Είμαστε ομάδα καινούργια και κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε».

The post Πετράκης: «Κάθε παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.