Το Μίνσκ προειδοποιεί για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Τιχανούσκαγια στη σύνοδο των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ

Το Μίνσκ προειδοποιεί για το ενδεχόμενο συμμετοχής της Τιχανούσκαγια στη σύνοδο των Ευρωπαίων ΥΠΕΞ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Λευκορωσίας δήλωσε σήμερα ότι είδε την πιθανή συμμετοχή της πολιτικού της αντιπολίτευσης Σβετλάνα Τιχανούσκαγια σε μία υπουργική διάσκεψη της ΕΕ, ως μία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belta. 

Η Τιχανούσκαγια ηγήθηκε της μεγαλύτερης πρόκλησης κατά της 26χρονης προεδρίας του Αλεξάντερ Λουκασένκο, στη Λευκορωσία. Ο ΥΠΕΞ της χώρας, ανακοίνωσε ότι έχει ενημερώσει τους Ευρωπαίους διπλωμάτες σχετικά με την άποψη του.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων είχαν αναφέρει προηγούμενα, ότι η Τιχανούσκαγια αναμένεται να λάβει μέρος στη σύνοδο των Ευρωπαίων πουργών Εξωτερικών, την Υεπόμενη εβδομάδα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE