ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εννέα θετικά άτομα μετρά ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υπάλληλος είχε συμπτώματα και δεν τον άφηναν να κάνει τεστ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Εννέα θετικά άτομα μετρά ξενοδοχείο στην Λάρνακα – Υπάλληλος είχε συμπτώματα και δεν τον άφηναν να κάνει τεστ

Αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που νόσησαν με κορωνοιό και εργοδοτούνται σε γνωστό ξενοδοχείο της Λάρνακας, ενώ την ίδια ώρα πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως εργαζόμενος στην ξενοδοχειακή μονάδα είχε συμπτώματα και δεν τον άφηναν να κάνει το τεστ από την πρώτη στιγμή.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο εντοπίστηκαν άλλα 8 κρούσματα και συγκεκριμένα το Σάββατο 19/09, εντοπίστηκαν 6 κρούσματα με την ομάδα να μετρά πλέον 9 άτομα, την ίδια ώρα θετική βρέθηκε και η γυναίκα του υπαλλήλου η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια στο ίδιο ξενοδοχείο.

Όπως ενημέρωσε το ThemaOnline σε προηγούμενα δημοσίευμά του, ο υπάλληλος βρίσκεται διασωληνωμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθώς είχε πυρετό και δεν το άφηναν να κάνει το τεστ.

Αρμόδιο αναφέρει πως κανένας υπάλληλος δεν ερχόταν σε επαφή με κόσμο με αποτέλεσμα να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE