Ένας πρώην βοηθός του…. Ποτσετίνο έρχεται Κύπρο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ένας πρώην βοηθός του…. Ποτσετίνο έρχεται Κύπρο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χοάν Καρίγιο είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε: Bρήκε τον αντικαταστάτη του Κανέδα η ΑΕΚ

Ο 52χρονος Ισπανός ήταν στο βοηθός του Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στην Εσπανιόλ, τη σεζόν του 2010-11 σε 42 ματς.

Βέβαια, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν… χρειάζεται συστάσεις αφού είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό. Ήταν προπονητής της Τότεναμ για 5 χρόνια (2014-19) οδηγώντας μάλιστα, την ομάδα του Λονδίνου μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, χάνοντας από τη Λίβερπουλ.

Δείτε φωτογραφία από το βιογραφικό του Καρίγιο: 

The post Ένας πρώην βοηθός του…. Ποτσετίνο έρχεται Κύπρο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE