ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός για όσους επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Κιτίου – Καλούνται να κάνουν τεστ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Συναγερμός για όσους επισκέφθηκαν την Μητρόπολη Κιτίου – Καλούνται να κάνουν τεστ

Συναγερμός έχει σημάνει στο Υπουργείο Υγείας μετά τα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν στη Μητρόπολη Κιτίου, καλώντας όλους όσους επισκεφθεί την Μητρόπολη την περίοδο 14-18 Σεπτεμβρίου να κάνουν τεστ.

Mετά τον εντοπισμό κρουσμάτων ανάμεσα στους εργαζόμενους της Μητρόπολης Κιτίου, και για σκοπούς ελέγχου της διασποράς που πιθανόν να υπήρξε ανάμεσα στον πληθυσμό της Επαρχίας Λάρνακας, το Υπουργείο Υγείας καλεί όσα άτομα έχουν επισκεφθεί τη Μητρόπολη και είχαν επαφή με το προσωπικό την περίοδο 14-18 Σεπτεμβρίου, όπως επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 1412, για αξιολόγηση της επαφής και προγραμματισμό ραντεβού για δειγματοληψία».

Παράλληλα, το Υπουργείο προτρέπει τα άτομα που επισκέφθηκαν τη Μητρόπολη Κιτίου και έχουν έκτοτε αναπτύξει συμπτώματα, να επικοινωνούν με τον Προσωπικό τους Ιατρό για ιατρική αξιολόγηση. Σε περίπτωση που δεν παρουσιάζουν κανένα σύμπτωμα, καλούνται να επικοινωνήσουν με το 1412 μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου.

Το τηλεφωνικό κέντρο 1412 λειτουργεί καθημερινά από τις 8 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top