H Nέα Σαλαμίνα για το ΔΕΥΤΕΡΟ “κύμα” κρουσμάτων: «Πρωτόγνωρες συνθήκες…»

H Nέα Σαλαμίνα για το ΔΕΥΤΕΡΟ “κύμα” κρουσμάτων: «Πρωτόγνωρες συνθήκες…»

H διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, επιβεβαίωσε με πρωινή ανακοίνωση της, τις ψεσινές πληροφορίες, ότι βρέθηκαν άλλα 8 θετικά κρούσματα στις τάξεις της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι κατά την διάρκεια επαναληπτικών εξετάσεων κορονοϊού που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή , διαπιστώθηκε η ύπαρξη 8 επιπλέον θετικών κρουσμάτων.

Η κατάσταση στο σωματείο μας είναι δύσκολη και κρίσιμη και η σκέψη μας είναι στους ποδοσφαιριστές μας στο επιτελείο μας και στις οικογένειες τους.

Παρόλο που το σωματείο μας ήδη μετρά μεγάλες πληγές σε όλα τα επίπεδα, εκφράζουμε την βούληση μας ότι θα διαχειριστούμε την κατάσταση και θα αντιμετωπίσουμε τις πρωτόγνωρες συνθήκες και ταυτόχρονα διαβεβαιώνουμε τον κόσμο μας ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις με προτεραιότητα μας να προστατέψουμε όλους όσους αποτελούν το οικοδόμημα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ”.

The post H Nέα Σαλαμίνα για το ΔΕΥΤΕΡΟ “κύμα” κρουσμάτων: «Πρωτόγνωρες συνθήκες…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE