ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Σκηνές απίστευτης αγριότητας - Αφού τον πυροβόλησε τον κλωτσούσε στο πρόσωπο -VIDEO

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Σκηνές απίστευτης αγριότητας - Αφού τον πυροβόλησε τον κλωτσούσε στο πρόσωπο -VIDEO

Ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, αφού έχει πυροβολήσει το θύμα του ζητάει να ξαπλώσει κάτω και τον κλωτσάει στο πρόσωπο.

Τρομακτικές εικόνες κατέγραψε περαστικός στην Θεσσαλονίκη από το επεισόδιο που έγινε χθες το απόγευμα στη Νικόπολη.
 
Εκεί λοιπόν δύο άνδρες που ήταν γνωστοί, ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει έναν 39χρονο.
 
Οι στιγμές που ακολούθησαν καταγράφηκαν από κάποιον που βρισκόταν στο σημείο και το video-ντοκουμέντο το δημοσίευσε το thestival.gr. Σε αυτό φαίνεται ο δράστης να φωνάζει στο θύμα, την ώρα που έχει δεχθεί σφαίρα στο πόδι και να του ζητάει να ξαπλώσει στο έδαφος. Μόλις αυτό επιχειρεί να το κάνει, δέχεται μία κλωτσιά στο πρόσωπο.
 
Ευτυχώς ένας άνδρας φαίνεται να μπαίνει στην μέση και να προσπαθεί να ηρεμήσει τον δράστη, ο οποίος λίγο αργότερα τράπηκε σε φυγή, χωρίς να τραυματίσει περισσότερο τον 39χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
 
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE