ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τα έκαναν μαντάρα με το πρωτόκολλο και τα τεστ, σύμφωνα με κύκλους της Νέας Σαλαμίνας - 'Κάναμε 3 τεστ και μας κατηγορούν κι από πάνω!'

Τα έκαναν μαντάρα με το πρωτόκολλο και τα τεστ, σύμφωνα με κύκλους της Νέας Σαλαμίνας - 'Κάναμε 3 τεστ και μας κατηγορούν κι από πάνω!'

Έντονες αντιδράσεις από κύκλους της Νέας Σαλαμίνας για τα πυρά του Υπουργείου Υγείας και τις κατηγορίες για μη τήρηση των οδηγιών και του πρωτοκόλλου αφού παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή για τα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες και είχαν ως αποτέλεσμα την επιβεβαίωση 19(!) θετικών κρουσμάτων που αφορούν την ομάδα.

Του Ανδρέα Κόκκινου
 
Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline την προηγούμενη Παρασκευή (18/9), 59 άτομα που σχετίζονται με τη Νέα Σαλαμίνα (ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, φυσιοθεραπευτές, διοικούντες) μετέβησαν σε χημείο για δειγματοληπτικό έλεγχο και την επομένη το πρωί (Σάββατο 20/9) ειδοποιήθηκαν άπαντες ότι είναι αρνητικό.
 
Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, όπως αναφέρουν πηγές του ThemaOnline το χημείο, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ, ζήτησε από 15 εκ των 59 αρνητικοποιημένων δειγμάτων να προβούν σε επαναληπτικό έλεγχο και στη συνέχεια 10 εξ’αυτών βρέθηκαν θετικοί.
  
Στη συνέχεια ακολούθησε γενική αναστάτωση, ενώ τόσο οι 5 που εμφανίστηκαν αρνητικοί και κατά τον δεύτερο έλεγχο, όσο και άλλα μέλη της ομάδας μετέβησαν εκ νέου για να υποβληθούν σε τεστ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν άλλα 8 επιβεβαιωμένα περιστατικά.
 
Χαρακτηριστικότερη των αιχμών που ακούστηκαν η ατάκα: ‘Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του Υπουργείου (σ.σ Υγείας) όσοι ήταν αρνητικοί στο πρώτο τεστ μπορούσαν να προπονηθούν κανονικά, αντ’αυτού υπάρχουν μέλη μας που ενώ βρέθηκαν δύο φορές αρνητικοί πήγαν ξανά για δειγματοληπτικό έλεγχο αντί να προπονούνται και τώρα μας κατηγορούν και από πάνω!’.
 
Ερωτηματικό επίσης αποτελεί το γεγονός πως ο πρώτος ποδοσφαιριστής που εντοπίστηκε θετικός είχε ταξιδέψει στην Κύπρο από χώρα της Κατηγορίας Β’ (προσκομίζοντας αρνητικό τεστ) ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετικός (χωρίς να έχει συναναστραφεί παρά με δύο μόνο μέλη της ομάδας) αλλά και το γεγονός πως στον αγώνα που προηγήθηκε (απέναντι στην ΕΝΠ) και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στη βυσσινί ομάδα, δεν βρέθηκε κανένας θετικός στον ιό.
 
Επίσης ενδιάμεσα του αγώνα απέναντι στο Παραλίμνι και μέχρι τον δειγματοληπτικό έλεγχο η Νέα Σαλαμίνα αντιμετώπισε σε αγώνα κυπέλλου τον Αχυρώνα Λιοπετρίου με την ομάδα του Αχυρώνα να βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων του δειγματοληπτικού ελέγχου. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι ποδοσφαιριστές του Αχυρώνα αφού η ομάδα αγωνίζεται στην Β' Κατηγορία δεν είχαν προηγουμένως υποβληθεί σε έλεγχο ενώ από το Σάββατο το πρωί (19/9) όπου έγιναν γνωστά τα πρώτα κρούσματα στη Νέα Σαλαμίνα πηγές από το ΄κόκκινο στρατόπεδο' αναφέρουν ότι υπήρξε αδικαιολόγητη κωλυσιεργία του Υπουργείου και η ομάδα του Αχυρώνα κλήθηκε δύο μέρες αργότερα για να ελεγχθεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εξετάζεται σήμερα από το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο η ένσταση Γ.Ελεγκτή στο αίτημα παύσης του

Απ’ όλα τα… ναρκωτικά είχε ο μπαξές – Χειροπέδες σε 31χρονο – Τι εντόπισαν σε όχημα και οικία

Έτοιμο να λειτουργήσει το Υφυπουργείο Μετανάστευσης - Αναμένεται ο διορισμός υφυπουργού από τον ΠτΔ

Επ.Εργασίας: Όσα συζητήθηκαν για την στήριξη της Τρίτης Ηλικίας - Τα σχέδια, τα επιδόματα και το Κόκκινο Κουμπί

Γιώργος Μαζωνάκης: Δικαστική διαμάχη με στενό του συγγενή για την περιουσία του



Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Στην τελική ευθεία οι εκλογές - Τα πυρά της Αννίτας - Επίθεση ΑΚΕΛ κατά ΕΛΑΜ - Υποψήφιος με εγκληματικό παρελθόν

Λίγες μόνο μέρες πριν από τις πολλαπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, ο προεκλογικός αγώνας φουντώνει ακόμα περισσότερο, με τα κόμματα να καταβάλλουν προσπάθεια για συσπείρωση των οπαδών τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top