Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους έντεκα ασθενείς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η κατάσταση της υγείας όλων κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή.  
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αναφέρουν ότι θεωρούν ανησυχητικό το γεγονός ότι από χθες που νοσηλεύονταν 9 ασθενείς μέσα σε λίγες μόνο ώρες εισήχθησαν άλλα δύο άτομα με κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με την ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα των μέτρων στην Κοινότητα κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 39 άτομα, ενώ χθες ήταν 24.

Τα 39 άτομα θα παραμείνουν στο Κένγτρο Αποκατατάστασης μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE