Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθαν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Στους έντεκα ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς. 

Από τους έντεκα ασθενείς, ο ένας βρίσκεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ενώ η κατάσταση της υγείας όλων κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, ως σταθερή.  
 
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, αναφέρουν ότι θεωρούν ανησυχητικό το γεγονός ότι από χθες που νοσηλεύονταν 9 ασθενείς μέσα σε λίγες μόνο ώρες εισήχθησαν άλλα δύο άτομα με κορωνοϊό.
 
Σύμφωνα με την ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχει μεγάλη χαλαρότητα των μέτρων στην Κοινότητα κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι σήμερα στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 39 άτομα, ενώ χθες ήταν 24.

Τα 39 άτομα θα παραμείνουν στο Κένγτρο Αποκατατάστασης μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE