ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο κρούσμα σε ειδικό σχολείο - Επίσημη ανακοίνωση και για Εθνικό Άχνας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέο κρούσμα σε ειδικό σχολείο - Επίσημη ανακοίνωση και για Εθνικό Άχνας

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε χθες το βράδυ από Μικροβιολογικά Εργαστήρια, εντοπίστηκαν 2 επιπλέον περιστατικά της νόσου COVID-19, τα οποία δεν είχαν ανακοινωθεί στη χθεσινή ενημέρωση.

Το ένα άτομο αφορά ποδοσφαιριστή του Σωματείου Εθνικός Άχνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε εργαστηριακή εξέταση λόγω συμπτωμάτων. Επισημαίνεται ότι έχουν τροχιοδρομηθεί όλες οι δέουσες ενέργειες, σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα.

Το άλλο άτομο αφορά μαθήτρια που φοιτά σε Ειδικό Σχολείο στην Επαρχία Λάρνακας, η οποία υποβλήθηκε σε εργαστηριακή εξέταση στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου. Τόσο η οικογένεια όσο και η διεύθυνση της σχολικής μονάδας έχουν ενημερωθεί και ήδη δρομολογήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για απομόνωση των στενών επαφών, ενώ έχει ήδη γίνει ενημέρωση των υπόλοιπων μαθητών, των εκπαιδευτικών και του προσωπικού, με τη βοήθεια και τη συνεργασία της διεύθυνσης του σχολείου.

Παράλληλα, έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση και το σχολείο παραμένει κλειστό ώστε να γίνει απολύμανση των χώρων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top