ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ο Εθνικός Άχνας – Διψήφιος ο αριθμός

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοίνωσε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ο Εθνικός Άχνας – Διψήφιος ο αριθμός

Ανακοινώνει 13 ποδοσφαιριστές και τέσσερα άτομα του προσωπικού, ο Εθνικός Άχνας που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνιό.   

Αυτούσια η ανακοίνωση:       

Η ομάδα μας ενημερώνει ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και το προσωπικό της ομάδας μας, 13 ποδοσφαιριστές και 4 άτομα του προσωπικού βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Οι προπονήσεις έχουν αναβληθεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες που προνοούνται από το Πρωτόκολλο.

Το Σωματείο μας παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας και του Υπουργείου Υγείας.

Ευχαριστούμε όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου.

Μένουμε δυνατοί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.