Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν στο ΓΣΠ, στη Cytavision.

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Είχαμε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά στη σκέψη είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να μην τους δώσουμε χώρους.  Μέσα από ομαδική δουλειά θα κυνηγήσουμε την πρόκριση. Φαβορί που πατήσαμε χόρτο δεν υπάρχει. Θέληση, πάθος, σκέψη θετική υπάρχουν για να πάρουμε την πρόκριση και να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας ακόμη μία σημαντική πρόκριση. Οι παίκτες θα πρέπει να μπουν μέσα και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά. Παίκτες ηγέτες, με προσωπικότητα, και πιο σημαντικό να καταφέρουμε να στείλουμε την μπάλα στο πλεκτό».

 

The post Τι ΔΗΛΩΣΕ ο Αυγουστή στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η ΜΑΧΗ με Λεχ Πόζναν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE