Είχε κάνει ντεμπούτο στο Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0 το 2008 – Στην αποστολή και με Ομόνοια!

Είχε κάνει ντεμπούτο στο Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0 το 2008 – Στην αποστολή και με Ομόνοια!

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε αγωνιστεί και στα ματς του Ολυμπιακού με την Ανόρθωση το 2008.

Μάλιστα τότε τον Αύγουστο του 2008 ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε κάνει ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού στην ήττα με 3-0 από την Κυρία και σίγουρα δεν θα θέλει να το θυμάται. Στη συνέχεια όπως όλοι γνωρίζουν η Ανόρθωση πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης και έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που μπήκε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης κα μάλιστα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δώδεκα χρόνια μετά ο 35χρονος Παπαδόπουλος είναι στην αποστολή των ερυθρολεύκων κόντρα στην Ομόνοια.

Εδώ η σχετική αναφορά από το λάιβ της ΟΥΕΦΑ και τον Τζον Λεωνίδου: 

The post Είχε κάνει ντεμπούτο στο Ανόρθωση-Ολυμπιακός 3-0 το 2008 – Στην αποστολή και με Ομόνοια! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE