ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανακοινώθηκαν τα δύο σημεία τυχαίας δειγματοληψίας - Τι πρέπει να φέρουν μαζί τους οι πολίτες

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανακοινώθηκαν τα δύο σημεία τυχαίας δειγματοληψίας - Τι πρέπει να φέρουν μαζί τους οι πολίτες

Το Υπουργείο Υγείας και ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για αναχαίτιση της διασποράς του Κορωνοϊού COVID – 19, θα λειτουργήσουν στην Λάρνακα δυο σημεία δειγματοληπτικού εργαστηριακού ελέγχου σε 3,000 άτομα στην Επαρχία Λάρνακας.

Τα σημεία λήψης δειγμάτων είναι:

- Χώρος στάθμευσης του Νέου ΓΣΖ

- Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης επί της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (περιοχή Μακένζι, απέναντι από τις παγωταρίες)

Οι δειγματοληψίες άρχισαν σήμερα Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 στο χώρο στάθμευσης του Νέου ΓΣΖ μόνο και θα διενεργούνται μέχρι τις 5.00 μ.μ.

Οι δειγματοληψίες θα συνεχιστούν αύριο και για τις επόμενες 5 μέρες και στους δυο χώρους μεταξύ των ωρών 8.00 π.μ. με 5.00 μ.μ.

Τις δειγματοληψίες διενεργεί το ιδιωτικό εργαστήριο NIPD Genetics.

Το κοινό που θα προσέρχεται στα σημεία υποχρεούται:

- Να χρησιμοποιεί μάσκα προσώπου

- Να τηρεί την απόσταση των 2 μέτρων μεταξύ τους

Το προσωπικό του Δήμου Λάρνακας θα φροντίζει ώστε να τηρούνται τα πιο πάνω μέτρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE